Lägrets Upplägg

När är det?

Wilmas Health Camp pågår mellan 27:e juni till 7:e juli 2013 samt sista söndagen i månaden till och med 26:e januari 2014.

 

Vilka är lägerdeltagarna?

Till Wilmas Health Camp välkomnas tonåringar mellan 13-17 år som vill lära sig att leva sundare och hälsosammare, må bättre, stärka och forma sin fysik. Det finns plats för 20 deltagare som kommer delas in i fem Team's utifrån fysisk förmåga så varje person kan få ett tränings- och kostupplägg anpassat efter just sig. Champsen, som vi kallar dem, kommer arbeta ihop under hela lägret så att deltagarna verkligen kan få stöd – både av varandra och ledarna.

 

Hur ser en dag ut?

En dag består av morgonpromenad, fem mål god och näringsriktig mat, teoretiska genomgång av hur kroppen fungerar, ett träningspass och en kvällsaktivitet. Uppstigning sker kl. 07.30 och lampan skall vara släkt kl. 22.00. Dagarna är fyllda med aktiviteter på Wilmas Health Camp och därför är det viktigt att Champsen ges ordentlig möjlighet att sova.

 

Vart kommer energin ifrån?

En mycket viktig del i välbefinnande är kosten. På Wilmas Health Camp lägger vi stork vikt på att råvarorna är av högsta kvalitet. Maten kommer att kalori beräknas efter individen, där energiprocenten är lika stor mellan de huvudsakliga näringsämnena protein, fett och kolhydrater. Kosten består av mycket frukt och grönt, kött av hög kvalitet, bra fetter med omega-3 i fokus samt näringsgivande kolhydrater. Champsen undervisas i näringslära och får praktisera i hur man enkelt lagar god och nyttig mat. Deltagarna lär sig även hur man väljer mat på ett restaurangbesök och lär sig knepen till att komponera egna nyttiga och goda recept. 

 

Hur är träningen upplagd?

Träningen består av att dels testa några olika idrotter och en variation mellan styrketräning och kondition, med framförallt kroppen som motstånd och med ett mycket högt säkerhetstänk. Intensiteten och belastningen individanpassas så att alla känner att det klarar av övningarna och att man hela tiden kan utmana sig själv. Något som vi på Wilmas Health Camp anser är mycket viktigt för att hela tiden utvecklas. 

 

Hur vet jag att det ger resultat?

Wilmas Health Camp inleds och avslutas med styrka-, konditions-, och kroppsammansättningstester. Efter lägret avslutas kommer vi träffas en gång / månad under ett halvår för att bibehålla och säkerställa att våra nya vanor blir till en livsstil. För att Champsen skall uppnå maximala resultat får varje Champ ett individuellt tränings- och kostupplägg, där målet är att få en starkare och fastare kropp och ett sunt och livshållbart tänk om kost och träning. 

 

Vad ingår?

-          Mat

-          Boende

-          Resa till lägret

-          Tester

-          Lektioner av kvalitetsäkrade PT:s

-          Kost komponerade och tillagade av näringsutbildad personal

 

Pris?

25 000 kr inkl. moms.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.